BLI MEDLEM

Kriterierna hittar du på Arbetsförmedlingen Kultur och Medias hemsida - se länk längre ner på denna sida. Du behöver inte vara arbetssökande eller i nu-läget inskriven hos Arbetsförmedlingen Kultur och Media för att bli medlem hos oss i Filmcentrum. Även om du inte uppfyller kriterierna för att vara en professionell filmarbetare enligt Arbetsförmedlingen Kultur och Media, så kan du bli stödmedlem i Filmcentrum, och ta del av många av våra tjänster och event!
Vi respekterar din integritet. Dataskyddsförordningen reglerar hur och vilka uppgifter som enskilda föreningar behandlar om sina medlemmar. Som medlemsförening sparar och behandlar vi uppgifter från våra medlemmar för att kunna administrera medlemsregistret och för att kunna bedriva samarbetet med medlemmarna enligt lagen om ekonomiska föreningar, däri ingår att medlemsregistret och ditt namn kan lämnas ut. Vi sparar inga uppgifter som inte är nödvändiga.

Kostnaden ditt första år som medlem är 300 kr, men från år 2 och framåt kostar ditt medlemskap endast 200 kr/år.

Du betalar din avgift på:
BANKGIRO: 176-7102
SWISH 1233813573

Glöm inte att ange ditt namn när du betalar!

Det finns även möjlighet till rabatterat företagsmedlemskap, om ni är flera stycken i samma filmbolag som vill bli medlemmar – kontakta oss på medlem@filmcentrum.se för mer info om detta!

 

FÖRENINGEN FILMCENTRUM SVERIGES EK. FÖR.
INNEHAR F-SKATTSEDEL ORG.NR: 769637-2171
VAT. NR/MOMSREG.NR: SE769637217101